Automatismes

Des de Metàl·liques Puig-Reig oferim la millor gamma d’automatismes. Es caracteritza per ser un format automàtic i segur.

Distribuïdors oficials de Hörmann. 

Automatismes per a portes de garatge

Amb l’automatisme de porta de garatge de Hörmann es pot obrir tant la porta de garatge com la cancel·la d’entrada de forma ràpida, còmoda i segura des del propi vehicle amb l’emissor manual.

Amb el ràpid i còmode automatisme SupraMatic, l’econòmic ProMatic, així com el ProMatic Akku (l’automatisme per a garatges sense connexió elèctrica) Hörmann ofereix una innovadora tècnica d’automatismes.

Automatismes per cancel·les

Amb el Gateway opcional de Hörmann podrà gestionar còmodament els seus automatismes per a portes de garatge i cancel·les, la seva porta d’entrada Hörmann * i altres dispositius des del seu smartphone o tauleta.

A més, es pot modificar la posició de la porta de les seves automatismes per a portes de garatge i reixats, així com indicar l’estat de bloqueig de la seva porta d’entrada * quan no estigui a casa.

* Amb equipament especial

Automatismes per a portes d'interior

Amb l’automatisme per a portes PortaMatic de Hörmann, podrà obrir i tancar les portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador.

Està indicat per a portes tant de l’àmbit privat com del públic i convenç no només per les seves moltes funcions i opcions d’ajust, sinó també perquè té un consum de corrent mínim.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar