Tipus de portes de garatge

A Metàl·liques Puig-reig disposem d’un ampli ventall de portes de garatge per tal de que triis aquella que s’ajusti més al que necessites. Hörmann, proveïdor oficial de Metàl·liques Puig-reig, està de promoció en portes de garatge fins el 31 de desembre de 2021. Aprofita-ho!

Les portes de garatge de Hörmann son modernes i elegants, fes una ullada a totes les portes que t’oferim:

  • Porta seccional: S’obren verticalment i queden sota el sostre per estalviar espai. Gràcies a aquest disseny, ofereixen el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge. Destaquen la seva elasticitat i resistència.
  • Portes Berry: Reuneixen una qualitat assegurada i una tècnica sofisticada amb un funcionament permanent i un maneig 100% segur. Disposem de diversos dissenys, així com d’acabats totalment modificables.
  • Porta RollMatic: S’obren verticalment i ofereixen molt espai al garatge. Gràcies a aquest aspecte al construir-se, proporcionen el màxim espai, tant dins com davant del garatge.
  • Porta seccional lateral: Son ideals per a moltes situacions de muntatge. Excel·lents valors d’aïllament acústic i tèrmic. Per a l’entrada i sortida de persones, es poden obrir lateralment.
  • Portes peatonals laterals: Son molt pràctiques, sobretot per si s’ha de recollir algun objecte del garatge sense haver d’obrir la porta. Per a gairebé tots els models i tipus de porta, Hörmann t’ofereix portes peatonals laterals a joc. D’aquesta forma, les portes forman una unitat harmoniosa.
 

No ho dubtis i fes-te amb les portes de garatge de Hörmann:

  • Qualitat alemanya: Tots els productes de Hörmann es desenvolupen en fàbriques altament especialitzades.
  • Productes per a moltes generacionals: Mitjançant proves de llarga durada en condicions reals, s’aconsegueixen productes perfeccionats que es poden fabricar en serie amb la qualitat de Hörmann.
  • Amb vistes al futur: Productes que compleixen el 100% del seu consum energètic amb energia verda.
 

Si desitges saber-ne més sobre tots els nostres productes, fes clic aquí.

Porta seccional
Porta peatonal lateral
RollMatic
Porta Berry