Portes d'entrada

Des de Metàl·liques Puig-Reig oferim la millor gamma de portes d’entrada. Ens caracteritzem per tenir el programa més ampli a tot Europa.

Distribuïdors oficials de Hörmann. 

Portes multifunció

Aquests són alguns arguments per triar les portes multifunció de Hörmann: dissenys personalitzats, vista de sistema a joc, accessos sense barreres i desenvolupat avui per al futur.

Els tancaments tallafoc d’acer H3 OD es construeixen seguint els requisits europeus en matèria de protecció tallafoc i estan orientats a la nova norma de producte EN 16034 i comprovats segons DIN 4102 i EN 1634.

Portes d'acer i acer inoxidable STS / STU

Les portes multifunció d’acer ofereixen avantatges decisives: totes les portes de diferents funcionalitats que es muntin en un mateix nivell de l’edifici combinen perfectament entre si, mantenint una coherència estètica i continuïtat en l’aspecte de la porta.

Arguments per triar les portes d’acer i acer inoxidable STS / STU: disseny de porta enganxat i completament llis, vista elegant de sistema en totes les funcions, acabats d’alta qualitat en colors o acer inoxidable, muntatge sense morter a les portes tallafoc.

Portes automàtiques batents

Les portes batents, en combinació amb un automatisme de porta, li proporcionen l’accessibilitat a espais públics, el lloc de la feina i en la llar.

Per als passos sense barreres, Hörmann ofereix portes tallafoc d’acer, així com portes tallafoc completament de vidre amb l’automatisme de porta HDO 200/300 i portes interiors en combinació amb l’automatisme de porta interior PortaMatic.

Portes d'entrada a l'habitatge

La seva porta d’entrada ha de satisfer les seves exigències pel que fa a la seguretat, i contribuir a l’estalvi d’energia mitjançant un alt valor d’aïllament.

En comparació amb les portes de material sintètic o de fusta, les portes d’alumini destaquen en molts aspectes. Avantatges: elevat aïllament tèrmic, elevada seguretat, gran aïllament acústic, elevada estabilitat, sense necessitat de tornar a pintar.

Portes funcionals per a la construcció d'habitatges

Ja es tracti d’un edifici de nova construcció o una reforma, Hörmann li ofereix la porta ideal per a cada zona de la casa. Les nostres portes d’acer d’alta qualitat s’encarreguen del seu benestar i seguretat.

Arguments per triar les portes funcionals de Hörmann: aïllament tèrmic fins a un 49% millor, equipament de seguretat en versió antiintrusió certificada RC 2, disseny personalitzat, marc d’acer VarioFix.

Portes per als vianants laterals per a garatges

Les portes per als vianants  laterals sempre resulten molt pràctiques per recollir algun objecte del garatge sense haver d’obrir la porta.

Per a gairebé tots els models, li oferim portes peatonals laterals a joc. Així, les portes conformen una unitat harmoniosa.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar