Portes de garatge

Des de Metàl·liques Puig-Reig t’oferim la millor gamma de portes de garatge. Es caracteritzen per ser modernes i elegants. Disposem d’una gran varietat de productes que s’adapten a totes les necessitats dels clients sempre amb la millor qualitat.

Distribuïdors oficials de Hörmann.

Portes seccionals automàtiques

Les elegants portes seccionals automàtiques s’obren verticalment cap amunt. D’aquesta manera es garanteix el guany en espai dins i davant del garatge, i tot el pas queda lliure.

Aquest tipus de portes seccionals s’adapten a totes les situacions de muntatge de manera que no importa que el buit del garatge sigui rectangular o bisellat, o que tingui forma d’arc segmentat o rodó.

Portes Berry

Tot parla a favor de l’original: qualitat i seguretat, aspecte i confort i una sofisticada tècnica. Després de cada porta Berry de Hörmann es troba l’experiència de més de 50 anys d’experiència en la construcció de portes de garatge.

Alguns dels arguments per triar les portes Berry de Hörmann són: protecció íntegra gràcies als detalls intel·ligents, seguretat òptima, obertura i tancament fàcils, sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.

Portes de garatge RollMatic

Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren de forma vertical i no requereixen molt espai al garatge. Gràcies a aquest principi de disseny proporcionen el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge.

La porta enrotllable RollMatic inclou molts detalls innovadors. Aquest concepte abasta tots els aspectes del producte, des del seu muntatge senzill fins a les patents de seguretat desenvolupades per complet, com un fil conductor.

Porta seccional lateral

Les portes seccionals laterals Hörmann són la solució ideal per a situacions de muntatge especials.

Aquest tipus de porta no s’obre horitzontalment sinó en sentit lateral. Això és un gran avantatge, per exemple, si es vol mantenir lliure el sostre del garatge per guardar objectes (una taula de surf o similars) o, si per motius constructius (sostre inclinat, lleugera caiguda, canonades molestes), el full no pot col·locar-se o muntar sota el sostre.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar