Persianes

Àmplia gamma de models

Com a professionals de les finestres d’alumini, no podia faltar el complement que s’acostuma a associar a la finestra d’alumini: la persiana. Usades en cases, pisos, torres, xalets, apartaments, naus industrials, oficines, despatxos, comerços, botigues, etc…, li oferim també, una àmplia gamma de models de persianes d’alumini, amb múltiples acabats i personalitzacions possibles.

Les persianes fabricades a Metàl·liques Puig-Reig, S.L., venen equipades d’origen amb un aïllant tèrmic interior. Així, el conjunt format per la finestra d’alumini i la persiana d’alumini, suposa un perfecte tancament tèrmic que evita pèrdues de calor a l’hivern i pèrdues de frescor a l’estiu.

Al igual que amb les finestres, a la gamma de persianes també podrà escollir el color que més desitgi per a la seva nova persiana, de manera que s’adapti i s’harmonitzi estèticament amb l’entorn de l’edifici o construcció. Així, també podrà demanar combinacions entre els diversos materials, a fi d’aconseguir un efecte personalitzat i amb el seu estil a les finestres de casa seva.

Vol veure tota la gamma de finestres i persianes d’alumini?

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar