Finestres​

Ampli ventall de models i de combinacions possibles

Metàl·liques Puig-Reig, S.L., posa a la seva disposició un ampli ventall de models i de combinacions possibles en la gamma de finestres d’alumini, de la mateixa manera que podrà escollir el color de la seva nova finestra d’alumini en funció de l’extensa carta de colors que tenim a la seva disposició.

Com especialistes en finestres d’alumini, ens adaptem a les necessitats del client, i fabriquem els productes amb els materials de més alta qualitat que ofereix el mercat actual. D’aquesta manera, podem garantir-li la qualitat, acabat i precisió en qualsevol finestra d’alumini que vostè adquireixi a Metàl·liques Puig-Reig.

La finestra d’alumini que fabrica la nostra empresa, compta, a més, amb els millors materials aïllants, com el doble vidre o un sistema de juntes dissenyat expressament, que eviten la pèrdua de calor a l’hivern i l’entrada d’escalfor a l’estiu. Això significa que els clients que confien en la finestra d’alumini de Metàl·liques Puig-Reig també aconsegueixen estalviar diners, ja que les finestres amb aïllant eviten el malbaratament energètic a la llar.

Igualment, a Metàl·liques Puig-Reig ens agrada estar sempre a l’avantguarda dels nous dissenys de finestres que surten al mercat, de manera que podem oferir als clients les últimes combinacions amb els millors vidres i aluminis.

Vol veure tota la gamma de persianes i finestres d’alumini?

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar