La nostra empresa

Metàl·liques Puig-Reig, S.L.U

Metàl·liques Puig-reig, S.L.U. és una empresa ubicada al Berguedà, concretament a Puig-reig (Barcelona), dedicada al disseny, fabricació, comercialització, instal·lació i muntatge de finestres i persianes, portes de garatge i automatismes, baranes i decoracions especials en metalls i escales, bé siguin per a l’interior o exterior.

La nostra experiència en el sector del metall, de més de 30 anys, garanteix la qualitat i professionalitat de tots els nostres muntatges i ens permet donar-li el preu més competitiu del mercat.

Més de 30 anys d'experiència

Especialistes en instalació, manteniment i reparació de tancaments

La nostra historia

Metàl·liques Puig-reig va néixer de la idea de crear una empresa quan dues persones van decidir canviar de feina i dedicar-se al sector del metall. Una d’elles ja s’havia dedicat a aquest sector amb anterioritat i aixó els va permetre disposar de l’experiència vital per al funcionament de l’ empresa. Així va ser com es van associar i van crear, l’any 1990, Metàl·liques Puig-reig, ubicada al municipi de Puig-reig.

En els seus inicis, va ser una SCP i, després de consolidar el model d’empresa durant els primers anys d’existència, l’any 1995, va passar a ser una Societat Limitada. I el 2011 es va convertir en Unipersonal.

En tot aquest temps no ha deixat de créixer, incorporant nous productes al seu catàleg, adaptant-se a la nova legislació en temes d’homologació i marcatge CE i millorant els productes existents a fi d’incrementar-ne els rendiments.

L’experiència de més de 30 anys en el sector del metall de Catalunya, fa que puguem afirmar que actualment els oferim la major qualitat en els productes als preus més competitius del mercat i amb la garantia d’una àmplia experiència.