Canaleres i baixants

t’oferim el millor servei per la teva llar

CANALUM és el nom comercial d’un producte revolucionari. Aquesta empresa, es dedica a comercialitzar a nivell estatal sistemes de canalització d’aigües pluvials de les cobertes de les cases, pisos, naus industrials, apartaments, xalets, torres, despatxos, o qualsevol tipus d’edificació.

El sistema CANALUM, es fabrica al lloc de muntatge, per adaptar-lo a la perfecció a l’edificació. Arriba en trams rectes de 35m de baixants d’aigua o canalitzacions d’alumini, i la seva peculiaritat és que no té cap tipus de soldadura, fet que evita les pèrdues que es produeixen amb el temps en la canalització d’aigua pluvial de qualsevol construcció.

CANALUM té 20 anys de garantia, fet que certifica la seva alta qualitat i durabilitat, mantenint totes les seves propietats intactes durant molt de temps. El fet de que, un cop muntat, tot el conjunt de canalització d’aigua pluvial sigui estanc, facilita el bon funcionament del sistema, i evita el desgast produït per les inclemències meteorològiques.

Una instal·lació de fàcil muntatge, i neta, que de ben segur li donarà la tranquil·litat de confiar en una marca líder en la canalització d’aigua pluvial.

Vol veure la gamma completa de productes CANALUM?

Vol veure altres canalitzacions pluvials i barrets de xemeneia?

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar