Balcons i baranes

Tots els dissenys es poden combinar amb les finestres d’alumini o les persianes

L’empresa fabrica també balcons i baranes, de manera que tots els dissenys es poden combinar amb les finestres d’alumini o les persianes d’alumini, de manera que el client aconsegueix imprimir el seu propi estil a la seva llar, o a l’oficina, o a qualsevol espai on s’instal·li un dels productes que li ofereix Metàl·liques Puig-Reig.

Fabriquem balcons de tots tipus, formes o mides, i oferim la possibilitat de que el seu balcó sigui fabricat amb la combinació de diversos materials, assegurant la màxima qualitat i durabilitat del producte. Pot escollir entre ferro, alumini, acer inoxidable, o qualsevol combinació possible entre ells.

A més, Metàl·liques Puig-Reig li ofereix la seva gamma de baranes, utilitzades per a múltiples aplicacions, com pisos, apartaments, xalets, torres, interior, oficina, via pública, miradors, balconades, etc… Aquesta varietat d’aplicacions respon a l’alta qualitat del producte que es fabrica, i que en garanteix una vida útil llarga. També li oferim diversitat de materials per a la seva barana, com l’alumini, el ferro, l’acer inoxidable, així com pràcticament totes les combinacions entre aquests materials.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i explica’ns com et podem ajudar